Kolačić

Pravila o kolačićima

Kolačić je mala podatkovna datoteka spremljena na vašem terminalnom uređaju. Kolačići se upotrebljavaju za analizu interesa korisnika za naša web-mjesta i pomažu da im ona budu bolje prilagođena. U načelu, našim web-mjestima možete pristupiti i bez kolačića. Međutim, želite li upotrebljavati punu funkcionalnost našeg web-mjesta na način koji vam je najbolje prilagođen, trebali biste prihvatiti kolačiće koji omogućuju uporabu određenih funkcija ili omogućuju prikladne značajke. Namijenjena svrha kolačića kojima se koristimo prikazana je na popisu koji slijedi.

Uporabom naših web-mjesta pristajete na uporabu onih kolačića koje vaš preglednik prihvaća na temelju postavki vašeg preglednika. Međutim, preglednik možete postaviti tako da vas obavijesti prije prihvaćanja kolačića, kako biste prihvatili ili odbacili samo određene kolačiće ili odbacili sve kolačiće. Nadalje, u bilo kojem trenutku možete izbrisati kolačiće sa svojega medija za pohranu.

Trenutačno su aktivirani sljedeći kolačići:


Tehnički potrebni kolačići

NazivSpremanje podatakaVrijeme zadržavanja
Namjena
JSESSIONID
KolačićIzbrisat će se čim istekne sesija preglednika ili kad zatvorite preglednik.
Ovaj kolačić pomaže pri identificiranju korisnika na poslužitelju preko zahtjeva. Kolačić ne sadrži osobne podatke.
ROUTEID
KolačićIzbrisat će se čim istekne sesija preglednika ili kad zatvorite preglednik.
Ovaj kolačić se postavlja kad se postavi JSESSIONID kako bi se osigurala najveća moguća stabilnost i radne karakteristike prilikom navigacije po web-mjestu. Kolačić ne sadrži osobne podatke.
siteselected
KolačićIzbrisat će se čim istekne sesija preglednika ili kad zatvorite preglednik.
Ovaj je kolačić pohranjen pod središnjom domenom za prikaz dijaloškog okvira za odabir web-mjesta jednom po sesiji.
Last modified: Monday, 28 October 2019, 11:17 AM